top of page

The making of....

Door alles wat er op ons afkwam nadat we de webshop zijn gestart beseften we ons dat we nog helemaal geen foto's samen hebben laten maken. En met al die fantastische kleding die we nu op voorraad hebben, en een webshop die echt serieus draait, is dat natuurlijk wel een must!


We nemen jullie met een kijkje achter de schermen mee naar de fotoshoot die wij gedaan hebben bij Anne Weidinger in Meppel. Mijn god, Meppel. Wat een eind is dat van Volendam zeg. De afstand werd nog spannend met de elektrische auto van Caroline.




Anne had gelukkig voor goede visagie gezorgd. Sanne van studiosannebeautyhair.nl. We zouden liegen als we zeggen dat we dat niet nodig hadden...


Terwijl van een in het haar en make-up gedaan werd, zocht de ander de setjes kleding klaar. Ondertussen verschansen we ons aan chocolade paaseitjes en zijn we natuurlijk bezig met het belangrijkste van de dag: de lunch.


Er werden verse broodjes besteld. Hoe veel dat er waren kunnen we door ons beroepsgeheim niet mededelen ;).


Nadat Sanne ons allebei zo opgemaakt heeft dat we er niet alleen 10 jaar jonger uit zien maar we ons dat ook voelen is het tijd voor het echte werk... De shoot.





De tijd vliegt want, er is veel te doen en het is enorm gezellig! Gelukkig hebben we een goede tijdsbewaker in ons midden die iedereen scherp houdt. En gelukkig maar want we moeten op tijd thuis zijn om onze kindjes op te halen, ze eten te geven en in bed te leggen.

Ben je benieuwd naar de foto's of wil je meer zien van deze shootdag? Houd onze Instagram in de gaten of kijk de reel onderaan deze pagina.



Liefs,

Caroline en Corine





















147 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page